Prijzen

Op deze pagina krijgt u een idee van onze prijzen. Aangezien elk feest anders is, kunnen wij hier geen specifieke prijzen geven. Het gaat erom dat u een keuze kunt maken uit verschillende mogelijkheden. Nadat u een idee heeft van de mogelijkheden gaan wij hierover in gesprek en komen we tot een gezamenlijke afspraak waar ieder mee kan leven. Een win-win situatie creëren dus. De belangrijkste boodschap is eigenlijk dat u gewoon even moet bellen om er samen uit te komen!

De basisprijs voor het huren van de VWBORRELBUS inclusief een barkeeper is €350 excl btw. voor de eerste 3 uur. Wordt de tijd langer, dan gaan we in onderhandeling. Daar bovenop komen dan de drankjes die wij voor u turven. De prijzen die wij daarbij rekenen liggen sowieso onder het prijsniveau van een standaard horecagelegenheid. U moet dan bijv. denken aan €1,75 voor een vaasje bier. Zo doen we dat ook met fris, wijn en sterke drank. Redelijke prijzen dus.

Een andere mogelijkheid is het afkopen van de rekening. Het starttarief vervalt dan. Dit betekent dat u een vaste prijs betaald per persoon en dat uw gasten vrij kunnen bestellen. De prijs hangt af van de grootte van de groep en van uw drankkeuze (incl. of excl. sterke drank). U kunt dan bijv. denken aan €20,00 pp voor fris, bier en kwaliteitswijn en €25,00 incl. sterke drank.

Nog een andere optie is om het basistarief van 350 euro ex btw te betalen en nadat de eerste 3 uren zijn verstreken voor elk volgend uur 50 euro ex btw extra te betalen. De drankgebruik wordt achteraf bepaald en bijna tegen inkoopprijs afgerekend.

Zo ziet u dat er meerdere mogelijkheden zijn. Het komt erop neer dat wij samen gaan bepalen welke regeling het beste past en waar u zich goed bij voelt.

Reiskosten zijn €0,50 per km. met een maximum van €75. Kunt u geen stroom leveren (40 meter haspel aanwezig), dan brengen we een aggregaat mee tegen een vergoeding van €25. Wilt u voor uw feest gebruik maken van onze professionele muziekinstallatie, dan kan dat tegen een vergoeding van €50 (bijv dj-en) . Wilt u dat wij speellijsten afspelen, dan is dat gratis!